Novo

Micelarni gel za čišćenje - 200 ml

  • Šifra :n1
Micelar Cleansing Gel contains no soap, making it very suitable for sensitive skin. Deep cleanses and removes impurities and make-up, leaving skin soft, firm and bright.
Cena: 2.245,00 RSD

ili poručite putem telefona: 011/22-82-711

Micelar gel za čišćenje ne sadrži sapun, što ga čini vrlo pogodnim za osetljivu kožu. Dubinski čisti i uklanja nečistoće i šminku, ostavljajući kožu mekom, čvrstom i svetlom. Isperite sa puno vode (isperite). Gel teksture je veoma prijatan proizvod za normalnu / mešovitu i masnu kožu. Micelarni gel za čišćenje ostavlja kožu svežom, zdravijom, udobnijom i vlažnom. Savršeno čisti kožu, priprema je za ostale proizvode u vašem ritualu lepote: kreme, serume, šminku itd. Sadrži ekstrakt cveta Edelveiss koji zbog ekstremnih temperatura koje podnosi ima neka jedinstvena svojstva. Vlaži i štiti epidermis, antioksidans je, neutrališe slobodne radikale i umiruje. Sadrži i prebiotike koji uravnotežuju kožu i podstiču rast korisne flore. Za svakodnevnu upotrebu.

Edelveiss - Poznat i kao snežni cvet, vlaži i štiti kožu, neutrališući slobodne radikale svojim antioksidativnim svojstvima.

Prebiotici - Oni promovišu rast mikroorganizama koji su korisni za floru kože, obnavljaju se, uravnotežuju i štite od spoljnih faktora.Svakodnevno.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!