Micelarno ulje za čišćenje - 100 ml

  • Šifra :ESSENTIALS 2
  • Tip kože :Svi tipovi kože
  • Veličina :100 ml
  • Upotreba :Svakodnevno
Micelarno ulje za čišćenje dubinski čisti kožu, uklanja nečistoće i šminku, čineći kožu mekom, gipkom i sjajnom bez masnih senzacija. Isperite sa puno vode.
Cena: 0,00 RSD

ili poručite putem telefona: 011/22-82-711

Micelarno ulje za čišćenje dubinski čisti kožu, uklanja nečistoće i šminku, čineći kožu mekom, gipkom i sjajnom bez masnih senzacija. Isperite sa puno vode. Njegova hidratizovana uljna formula rastvara nečistoće lakše od ostalih tekstura, uklanjajući nečistoću i ostavljajući lice nahranjeno i vlažno, prirodno. Sa svojom masnom teksturom, veoma je prijatan proizvod za normalnu i suvu kožu. Aceite Micelar Limpiador ostavlja kožu svežom, zdravom, udobnom i vlažnom. Savršeno čisti kožu, priprema je za ostale proizvode u vašem ritualu lepote: kreme, serume, šminku itd. Sadrži ekstrakt cveta Edelveiss koji zbog ekstremnih temperatura koje podnosi ima neka jedinstvena svojstva. Vlaži i štiti epidermis, antioksidans je, neutrališe slobodne radikale i umiruje. Takođe sadrži prebiotike, koji uravnotežuju kožu i podstiču rast korisne flore.


Edelveiss - Poznat i kao snežni cvet, vlaži i štiti kožu, neutrališući slobodne radikale svojim antioksidativnim svojstvima.

Prebiotici - Oni promovišu rast mikroorganizama koji su korisni za floru kože, obnavljaju se, uravnotežuju i štite od spoljnih faktora.

Svakodnevno.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!