marti derm
marti derm
marti derm
marti derm

Epigence Optima SPF 50+ - 10 ampula

Cena: 0,00 RSD
  • Tip kože :Normalna i suva koža
  • Veličina :10 ampula
  • Upotreba :Svakodnevno
Epigence Optima SPF 50+ je dizajniran da nudi zaštitu širokog spektra i da reprogramira ćelije da se suprotstave efektu starosti.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Epigence Optima SPF 50+ je dizajniran da nudi zaštitu širokog spektra i da reprogramira ćelije da se suprotstave efektu starosti. Formula dodatno štiti od UVA, UVB, IR, HEV (emituju se uglavnom putem ekrana elektronskih uređaja) i EMR (emituju uređaji sa vezom, poput WIFI ili Bluetooth) zračenja. Pored toga, poboljšava izgled kože, revitalizujući je i posvetljujući.
Cilj je postići sveobuhvatnu zaštitu od svih vrsta elektromagnetnog zračenja i, pored toga, pružiti koži sposobnost da se bori i regeneriše nakon oštećenja izazvanih svakodnevnim uticajima.


Proteum 89+ - Ekskluzivni molekul MartiDerm sa proteoglikanima sledeće generacije koji štite kožu od efekata ultraljubičastih zraka na čvrstu, elastičnu kožu.

Kompleks spektra - Sinergijska kombinacija više sastojaka čiji je cilj zaštita kože od oksidativnog stresa izazvanog različitim vrstama zračenja, kao što su UVA, UVB, IR, HEV i EMR.


Svakodnevno

marti derm