Ionto-Filler za popunjavanje bora na čelu - 4 flastera + 4 ml gela

  • Šifra :61
  • Tip kože :Svi tipovi kože
  • Veličina :4 kesice sa 1 flasterom + epruveta od 4 ml
  • Upotreba :Primeniti dva puta nedeljno tokom 15 dana.
Ionto-Filler za popunjavanje bora na čelu je novi flaster za duboke bore na čelu koji deluje pomoću tehnike jontoforeze, inovativne i neinvazivne MartiDerm tehnike.
Cena: 0,00 RSD

ili poručite putem telefona: 011/22-82-711

Ionto-Filler za popunjavanje bora na čelu je novi flaster za duboke bore na čelu koji deluje pomoću tehnike jontoforeze, inovativne i neinvazivne MartiDerm tehnike zasnovane na primeni mikrostruja na lokalizovano područje kože. Električna mikrostruja primorava aktivne sastojke da uđu u najdublje slojeve kože delujući na tom nivou. Da bi izbalansirao različite osmotske koncentracije koje se ovim proizvodi, on takođe stvara intenzivan protok vode od dermisa do epidermisa, ispunjavajući bore.

Ionto-Filler za popunjavanje bora na čelu su transepidermalni flasteri koji su dizajnirani za lečenje područja čela. U osnovi je reč o jonizujućem gelu hijaluronske kiseline, makromolekulima prisutnim u vanćelijskoj matrici koja deluje lokalno na tri nivoa: poboljšanje strukture kože (efekat punjenja), povećanje zadržavanja vode (hidratantni efekat) i favorizovanje reorganizacije ekstracelularnog matriksa - veća elastičnost.


Hijaluronska kiselina - vlaži i ima efekat filera.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!