marti derm
marti derm
marti derm
marti derm

Dnevna krema za fleke na koži/hiperpigmentaciju - DSP Cream SPF 50+

Cena: 4.080,00 RSD
  • Tip kože :Svi tipovi kože
  • Veličina :40 ml
  • Upotreba :Svakodnevno
DSP Krema SPF50+ smanjuje i sprečava pojavu melaninskih mrlja i hiperpigmentacija, istovremeno štiteći kožu od solarne radijacije (UVA/UVB). Izjednačava ten, pružajući hidrataciju i snažan antioksidativni efekat.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

DSP-Cream SPF 50+ sadrži formulu napravljenu s inovativnim i vrhunskim depigmentišućim i fotoprotektivnim aktivnim sastojcima, čineći je izuzetnim proizvodom za tretiranje tamnih fleka tokom dana: smanjuje i sprečava pojavu melaninskih mrlja i hiperpigmentacija, istovremeno štiteći kožu od solarne radijacije (UVA/UVB). Izjednačava ten, pružajući hidrataciju i snažan antioksidativni efekat.

Osim toga, nova lagana fluidna tekstura olakšava nanošenje depigmentišuće krema sa zaštitnim faktorom, pružajući prijatan osećaj komfora.

PREDNOSTI:

Ključ nove formule je kompleks MELA TSFK depigmentiršućih aktivnih sastojaka sastavljen od kombinacije 4 kiseline: traneksaminska kiselina, salicilna kiselina, ferulinska kiselina i kodžik kiselina.

Takođe, sadrži niacinamid (inhibira prenos melanozoma u keratinocite), vitamin C (antioksidans) i visoku zaštitu od sunca i UV zraka. Preporuka je da se nanosi dva puta dnevno (ujutro i popodne) na područja s hiperpigmentacijama, kao što su lice, vrat, dekolte, ruke i podlaktice.

Hidrira kožu i ostavlja svilenkasti finiš koji kožu čini baršunasto mekom.


Traneksaminska kiselina - Poboljšava i sprečava hiperpigmentaciju kože.

Ferulinska kiselina - Antioksidans i depigmentišući agens.

Salicilna kiselina - Uklanja hiperpigmentacije i ujednačava ten.

Kodžik kiselina - Smanjuje količinu melanina i intenzitet hiperpigmentacija, poboljšavajući izgled tamnih mrlja, ujednačavajući ten kože.

Niacinamid - Depigmentišući agens.

Vitamin C  - Antioksidans.

UVA/UVB zaštita od sunca - SPF 50+

Stavite malu količinu kreme na dlanove. Nanesite 2 ili 3 puta dnevno na lice, vrat, dekolte ili područja koja se tretiraju. Umasirajte dok je koža potpuno ne upije. Koristite po mogućnosti ujutro i ponovite nanošenje tokom dnevnih sati.
marti derm