marti derm
marti derm
marti derm

Krema za učvršćivanje kože na stomaku/rukama/butinama - Modelift Body Cream - 200 ml

Cena: 4.350,00 RSD
  • Tip kože :Svi tipovi kože
  • Veličina :200 ml
  • Upotreba :Svakodnevno
Modelift krema za telo lagane teksture sa proteoglikanima za sve tipove kože. Brzi efekat zatezanja i učvršćivanja kože na butinama, stomaku i rukama. Sadrži i kofein, koji ima drenažni efekat i u kombinaciji sa drugim komponentama, snažno učvršćuje i oblikuje siluetu.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Modelift je krema za telo za hidrataciju, oblikovanje, mršavljenje, učvršćivanje i anti-aging. Pruža intenzivan tretman za specifična područja, kao što su ruke, butine i stomak.
Ovu kremu čini kombinacija silicijuma i DMAE, koja smanjuje lokalizovanu masnoću i učvršćuje, kao najbolji tretman za povećanje čvrstine i borbu protiv mlohavosti kože. Takođe, sadrži i kofein, koji ima drenažni efekat. U kombinaciji sa ostalim aktivnim sastojcima, snažno učvršćuje i daje tonus opuštenoj koži.
Uz to je savršena hidrantna krema za telo lagane teksture, sa proteoglikanima, za sve tipove kože.


PREDNOSTI:

Brzi efekat zatezanja i učvršćivanja kože na butinama, stomaku i rukama. Kombinacija aktivnih sastojaka poboljšava mišićni tonus i oblikuje siluetu.

Sprečava starenje kože svojim snažnim anti-age efektom.

Zateže butine, stomak i ruke.

Pomaže da se eliminišu akumulirane masnoće učvršćujući kožu.

Poboljšava tonus mišića.
Kofein - Ima drenažni i učvršćujući efekat.
Proteoglikani - Pružaju čvrstinu i hidrataciju.
Karnitin - Eliminiše efekat narandžine kore na tretiranim područjima.
DMAE - Ima efekat zatezanja i deluje protiv opuštanja kože. Ima snažan efekat liftinga i povećava čvrstinu kože.
Ekstrakt afričke kigelije - Ovaj biljni ekstrakt nanesen na kožu poboljšava njenu elastičnost i čvrstinu i ima snažan anti-aging efekat.
Alaria Esculenta - Morska alga bogata sterolima i omega-3 (EPA i DHA), omega-6 i omega-9 esencijalnim masnim kiselinama. Ima efekat učvršćivanja i zatezanja.
Koristiti ujutro i uveče posle kupanja ili tuširanja na delovima koji se tretiraju kao što su ruke, stomak i butine masirajući kružnim pokretima na gore dok koža potpuno ne upije.
marti derm