Šok cena
marti derm
Šok cena
marti derm

Maska za lice - Maska za masnu kozu - Pure Mask - 75ml

Cena: 1.920,00 RSD
  • Tip kože :Za masnu kožu i kožu sklonu bubuljicama
  • Veličina :75 ml
  • Upotreba :1-2 puta nedeljno
Pure maska za lice pročišćava kožu i reguliše lučenje sebuma, pružajući dubinsko čićenje, hidrataciju i učvršćivanje, čime koža postaje glatka i umanjuje se veličina pora.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Pure maska za lice pročišćava kožu i reguliše lučenje sebuma, dubinski čisti, hidrira i učvršćuje kožu lica, ostavljajući kožu glatkom i smanjujući veličinu pora.
Može se koristiti samostalno (jednom do dva puta nedeljno) ili nakon eksfoliacije i ona predstavlja suštinski važan poslednji korak u procesu dubinskog čišćenja kože lica, budući da pospešuje efekat bilo kog tretmana primenjenog nakon njenog nanošenja.

Poboljšava strukturu i elastičnost epiderma, ostavljajući kožu hidriranom mekom i sjajnom. Njeno adstrigentno svojstvo reguliše proizvodnju sebuma, čisti pore, uklanja višak masnoće i smanjuje neželjeni sjaj, pomažući da koža ostane mat, bez masnog izgleda, čista i blistava. 
Sadrži sastojke sa umirujućim i antiinflamatornim svojstvima koji pomažu u smanjenju iritacije i crvenila povezanih sa aknama i osetljivom kožom.

Kolagen 5% - Pruža efekat liftinga

Proteoglikani 3% - Pružaju koži čvrstinu i intenzivnu hidrataciju

Centella Asiatica (Gotu Kola) 3% - Ima zaštitna i regenerativna stvojstva, a ujedno pruža koži hidrataciju i gipkost

Ruzmarin - Ima tonirajuća i stimulativna svojstva koja aktiviraju površinsku cirkulaciju i pročišćavaju masnu kožu. Takođe ima regenerativno i antiseptičko dejstvo.

Salicilna kiselina - Podstiče obnavljanje kože i ima efekat blagog pilinga. Ujedno, pomaže u smanjivanju viška sjaja i mitisera, time što kontroliše rast bakterija odgovornih za njihovo pojavljivanje.

Hamamelis - Ima adstringentna (zbog sadržaja tanina), antimikrobna, umirujuća i antioksidativna svojstva. Takođe, dovodi kožu u balans time što normalizuje lučenje sebuma i zatvara pore. Podstiče čišćenje kože bez isušivanja ili promene pH kože. 

Nanesite ravnomeran sloj maske na čistu i suvu kožu. Ostavite da deluje 20 minuta. Isperite sa dosta vode.

Koristiti jednom ili dva puta nedeljno, poželjno nakon pilinga.

marti derm