marti derm
marti derm
marti derm
marti derm
marti derm

Tonirana krema sa proteoglikanima - Proteos Screen SPF 50+ Color Fluid Cream - 40 ml

Cena: 4.430,00 RSD
  • Tip kože :Za sve tipove kože
  • Veličina :40 ml
  • Upotreba :Dnevna
Proteos Screen SPF 50+ Color Fluid je hidratantna tonirana krema sa snažnom zaštitom od sunca, koja se lako upija i pomaže u smanjivanju znakova preuranjenog starenja kože. Tonirane mikrokuglice stvaraju "efekat svežine" na vašem licu. Boja se pojavljuje kada nanesete kremu na kožu i umasirate je.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Proteos Screen SPF 50+ Color Fluid krema je tonirana verzija naše Proteos Screen SPF 50+. Ova hidratantna tonirana krema sa snažnom zaštitom od sunca se lako upija, sprečava i pomaže u smanjivanju znakova preuranjenog starenja kože. Tonirane mikrokuglice stvaraju "efekat svežine" na vašem licu. Boja se pojavljuje kada nanesete kremu na kožu i nežno je umasirajte, kako biste oslobodili prirodni ton koji se prilagođava svim tipovima kože, ujednačavajući ten.

Pruža širok spektar zaštite od UVA/UVB/IR/HEV zraka, što je čini savršenim partnerom za vaše svakodnevne rutine. Kombinacija proteoglikana i kompleksa hijaluronske kiseline i silicijuma pomaže u očuvanju mladalačkog, svežeg, hidriranog i ujednačenog izgleda kože. Fluidna tekstura kreme je takva da daje svilenkasti i baršunasti osećaj na koži i idealna je za sve uzraste i za bavljenje bilo kojim sportom na otvorenom, jer ne iritira oči.

Proteoglikani - Pružaju hidrataciju, strukturu i čvrstoću, ubrzavaju regeneraciju kože iz najdubljih slojeva.
Kompleks hijaluronske kiseline i silicijuma- Dvostruki efekat: hidratacija i obnavljanje.
Spektrum kompleks - kombinacija nekoliko sastojaka koji štite kožu od oksidativnog stresa uzrokovanog različitim vrstama zračenja: UVA, UVB, IR (infracrvena svetlost), HEV (plava svetlost) i elektromagnetno zračenje (EMR). Sadrži UVA/UVB zaštitu od sunca, pro-retinol, ekstrakt kakaa i glikogen.
Inkapsulirani pigmenti

Stavite malu količinu kreme na dlanove.

Nanesite na lice, vrat i dekolte.

Nežno umasirajte dok se potpuno ne upije.

Koristite ujutro kao poslednji korak u svojoj dnevnoj nezi lica.

marti derm