marti derm
marti derm
marti derm
marti derm
marti derm

Hidrantna krema sa proteoglikanima - Proteos Screen SPF 50+ - 40 ml

Cena: 4.430,00 RSD
  • Tip kože :Svi tipovi kože
  • Veličina :40 ml
  • Upotreba :Svakodnevno
Proteos Screen SPF 50+ je hidratantna anti-age krema fluidne teksture koja se lako upija, sa zaštitnim faktorom SPF 50+, koja sprečava i smanjuje znakove prevremenog starenja kože. Pruža širok spektar zaštite od UVA/UVB/IR/HEV zraka.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Proteos Screen SPF 50+ je hidratantna anti-age krema fluidne teksture koja se lako upija, sa zaštitnim faktorom SPF 50+, koja sprečava i smanjuje znakove prevremenog starenja kože. Tekstura kreme koja se pretvara u prah ima svilenkasti, nevidljivi osećaj na koži. Pruža širok spektar zaštite od UVA/UVB/IR/HEV zraka. Kombinacija proteoglikana i kompleksa hijaluronske kiseline i silicijuma pomaže očuvanju mladolikog, svežeg i ujednačenog izgleda kože, smanjujući znakove starenja, čineći kožu čvrstom i elastičnom.

Sveobuhvatna i visoka zaštita širokog spektra čini je savršenim partnerom za naše svakodnevne rutine. Takođe, zahvaljujući tečnoj teksturi, brzom upijanju i suvom osećaju, idealna je za sve uzraste i za bavljenje bilo kojim sportskim aktivnostima na otvorenom, budući da ne izaziva peckanje očiju. 


Proteoglikani - Pružaju hidrataciju, strukturu i čvrstoću, ubrzavaju regeneraciju kože iz najdubljih slojeva.

Kompleks hijaluronske kiseline i silicijuma - Dvostruki efekat: hidratacija i obnavljanje.

Spektrum kompleks - kombinacija nekoliko sastojaka koji štite kožu od oksidativnog stresa uzrokovanog različitim vrstama zračenja: UVA, UVB, IR (infracrvena svetlost), HEV (plava svetlost) i elektromagnetno zračenje (EMR). Sadrži UVA/UVB zaštitu od sunca, pro-retinol, ekstrakt kakaa i glikogen.

Nanesite na lice, vrat i dekolte. Nežno umasirajte dok je koža potpuno ne upije. Koristite svakodnevno, nekoliko puta u toku dana.

marti derm