marti derm
marti derm
marti derm

Krema za sunčanje za lice - Active [D] Fluid SPF50+

Cena: 3.240,00 RSD
Active Fluid SPF 50+ je krema za sunčanje za lice fluidne teksture koja sadrži inovativnu Photo-Active Shield Technology® i optimizuje koncentraciju filtera u formuli, kako bi osigurala optimalnu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Ne pecka oči. Vodootporna. Sea Friendly.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Krema za sunčanje za lice fluidne teksture koja sadrži inovativnu Photo-Active Shield Technology® i optimizuje koncentraciju filtera u formuli, kako bi osigurala optimalnu zaštitu od UVA i UVB zračenja. Takođe, sadrži antioksidativne aktivne sastojke poput ekstrakta kakaoa, kako bi upotpunila širok spektar zaštite (UVA, UVB, IR i plava svetlost) za sve tipove kože. Sadrži hidrirajuće aktivne sastojke. 

Formula koja ne pecka oči - Oftalmološki testirana.

Vodootporna - Sadrži specijalne sastojke koji sprečavaju razblaživanje formule kada proizvod dođe u kontakt sa vodom.

Sea Friendly - Sadrži nižu koncentraciju filtera i filtere koji manje štete morima i okeanima

UVA/UVB filteri - Zaštita od UVA/UVB zračenja.

Ekstrakt kakaoa - Antioksidativno delovanje protiv plave svetlosti (HEV). Poboljšava elastičnost kože i sprečava nastanak bora.

Ekstrakt korena cikorije - Obnavlja irevitalizuje kožu, omogućavajući joj da brže obnovi funkcionalnu barijeru.

Uzmite dovoljnu količinu kreme. Nanesite na lice, vrat i dekolte 30 minuta pre izlaganja suncu i često ponavljajte, posebno nakon znojenja, plivanja ili brisanja. Lagano umasirajte dok se potpuno ne upije.

Za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima i sluzokožom. Nanošenje male količine kreme za sunčanje pruža manju zaštitu. Bebe i mala deca treba da budu zaštićeni od direktne sunčeve svetlosti. Izbegavajte dugo izlaganje suncu tokom najtoplijih sati dana.

marti derm