marti derm
marti derm
marti derm

Krema za sunčanje za lice sa mineralnim filterima - Mineral [D] Fluid SPF50

Cena: 3.240,00 RSD
Mineral Fluid SPF 50 - Krema za sunčanje za lice fluidne teksture formulisana isključivo sa mineralnim filterima kako bi pružila optimalnu, sveobuhvatnu zaštitu (UVA, UVB, IR i plava svetlost) za osetljivu kožu. Sadrži hidrirajuće, antioksidativne i prebiotske aktivne sastojke.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Krema za sunčanje za lice fluidne teksture formulisana isključivo sa mineralnim filterima kako bi pružila optimalnu, sveobuhvatnu zaštitu (UVA, UVB, IR i plava svetlost) za osetljivu kožu. Sadrži hidrirajuće, antioksidativne i prebiotske aktivne sastojke koji jačaju prirodne odbrambene mehanizme kože. 

Formula koja ne pecka oči - Oftalmološki testirana.

Vodootporna - Sadrži specijalne sastojke koji sprečavaju razblaživanje formule kada proizvod dođe u kontakt sa vodom.

Sea Friendly - Sadrži nižu koncentraciju filtera i filtere koji manje štete morima i okeanima


Cink oksid i titanium dioksid (non nano)- Mineralni filteri za zaštitu od sunca.

Prebiotici - Pomažu u balansiranju mikrobioma kože.

Ekstrakt kakaoa - Antioksidativno delovanje protiv plave svetlosti (HEV). Poboljšava elastičnost kože i sprečava nastanak bora.

Ekstrakt korena cikorije - Obnavlja irevitalizuje kožu, omogućavajući joj da brže obnovi funkcionalnu barijeru. 

Uzmite dovoljnu količinu kreme. Nanesite na lice, vrat i dekolte 30 minuta pre izlaganja suncu i često ponavljajte, posebno nakon znojenja, plivanja ili brisanja. Lagano umasirajte dok se potpuno ne upije.

Za spoljašnju upotrebu. Izbegavajte kontakt sa očima i sluzokožom. Nanošenje male količine kreme za sunčanje pruža manju zaštitu. Bebe i mala deca treba da budu zaštićeni od direktne sunčeve svetlosti. Izbegavajte dugo izlaganje suncu tokom najtoplijih sati dana. 

marti derm