Pro-Reg 15 Krema - 50 ml

  • Šifra :THE ORIGINALS 02
  • Tip kože :Suva / Mešovita koža
  • Veličina :50 ml
  • Upotreba :Svakodnevno
Pro-Reg 15 krema je nova MartiDerm intenzivna regenerativna krema koja ujednačava tonus kože i poboljšava čvrstinu, jedrost, kao i nivo hidratacije i obnove kože zahvaljujući...
Cena: 4.240,00 RSD

ili poručite putem telefona: 011/22-82-711

Pro-Reg 15 krema je nova MartiDerm intenzivna regenerativna krema koja ujednačava tonus kože i poboljšava čvrstinu, jedrost, kao i nivo hidratacije i obnove kože zahvaljujući visoko hidratantnim i hranljivim aktivnim sastojcima koji obnavljaju: sinergijska kombinacija alfa hidroksi kiselina i probiotici. Vitaminski kompleks sa antioksidativnim, foto-zaštitnim i anti-age svojstvima.

Pro-Reg 15 krema predstavlja novu generaciju anti-age krema za noćnu negu čija kombinacija alfa hidroksi kiselina čini da se koža lica oseća vlažno i negovano, smanjujući bore i odlažući njihov izgled. Probiotici pomažu koži da se prilagodi spoljnom stresu. Oksigenirani glicerol-tester je umirujuće ulje koje pomaže trenutnom oporavku udobnosti kože. Pro-Reg 15 krema je gel u ulju baršunaste teksture koji pruža dubok osećaj blagostanja, ostavljajući hladan i istovremeno hranljiv osećaj: hladnoću gela i hranljivost ulja.


Alfa hidroksi kiseline - promovišu obnavljanje gornjih slojeva kože, uklanjajući mrlje i večernji ton kože.

Probiotici - povećavaju brzinu i kvalitet obnove epidermisa, smanjujući suvoću i hrapavost kože.

Svakodnevno.

Na ovom proizvodu trenutno nema unetih komentara

Dodaj komentar

Napomena: Vaš komentar ćemo pregledati pre nego što ga objavimo!

Oceni proizvod

    1           5
Morate izabrati ocenu za proizvod!