marti derm
marti derm
marti derm

Akniover krem gel - Acniover Active Cremigel - 40ml

Cena: 2.560,00 RSD
  • Tip kože :Masna koža sa blagim do umerenim aknama
  • Veličina :40 ml
  • Upotreba :Dnevna
Acniover Cremigel Active - brzo upijajući lagani krem gel za masnu, problematičnu i aknama sklonu kožu, koji smanjuje lučenje sebuma, sužava pore, eliminiše mitesere i bubuljice. Budući da sadrži inkapsuliranu salicilnu kiselinu i niacinamid, regenerišu kožu i pomažu joj da očuva prirodnu vlažnost.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Acniover Cremigel Active - brzo upijajući lagani krem gel za masnu, problematičnu i aknama sklonu kožu, koji smanjuje lučenje sebuma, sužava pore, eliminiše mitesere i bubuljice. Budući da sadrži inkapsuliranu salicilnu kiselinu, pomaže koži da očuva prirodnu vlažnost.  Ima glatku, osvežavajuću, brzo upijajuću teksturu, koja ne ostavlja masne tragove. Rezultat je matirana, čista, meka koža.

Glavni sastojci, salicilna kiselina i niacinamid (vitamin B3), svojim sinergijskim delovanjem ima antimikrobno, protivupalno i seboregulatorno dejstvo. Lagana i osvežavajuća formula Acniover krem gela bez alkohola ne isušuje lice.

Hidrira, dok istovremeno matira, sužava i pročišćava pore, eliminiše mitesere i bubuljice, te umiruje upalne procese, za bolje uravnoteženu i kožu bez nepravilnosti. 

Salicilna kiselina -  Ima antimikrobno i antiinflamatorno dejstvo.  Obnavlja kožu i reguliše lučenje sebuma.

Niacinamid - Poboljšava i štiti spoljašnji sloj kože

Biljna bioaktivna jedinjenja - Regulišu lučenje sebuma i imaju regenerativno dejstvo. Pomažu u obnavljanju barijerne funkcije i normalnog funkcionisanja kože. Takođe, hrane kožu, čineći je mekom i hidriranom. 

Stavite malo krem gela na dlanove. Nanesite na čistu, suvu kožu. Umasirajte dok ga koža potpuno ne upije. Nanesite ujutro i/ili uveče. Može se nanositi i na druge delove tela poput ruku, dekoltea, itd.

marti derm