marti derm
marti derm
marti derm

Krema za ožiljke od akni - Acniover Cicavent

Cena: 2.860,00 RSD
  • Tip kože :Masna koža sa blagim do umerenim aknama
  • Veličina :40 ml
  • Upotreba :Dnevna
Cicavent je krem gel koji preventivno deluje protiv stvaranja ožiljaka i obnavlja glatku kožu, istovremeno jačajući mikrobiom kože. Zaustavlja pojavu fleka inflamatornog porekla.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Cicavent krem gel za ožiljke od akni - formulisan posebno za kožu sklonu aknama koji sprečava stvaranje ožiljaka i pomaže prirodno obnavljanje kože. Takođe, sadrži prebiotike koji pomažu u održavanju barijerne funkcije kože i depigmentišuće aktivne supstance koje deluju na dve faze procesa formiranja fleka, kako bi efikasno zaustavile njihovo pojavljivanje.TECA (pročišćeni ekstrakt koji sadrži samo aktivne molekule centella asiatica) - Sprečava nastanak ožiljaka i pomaže prirodno obnavljanje kože.

Prebiotici - Pomažu u održavanju mikrbioma kože u ravnoteži, kao i u jačanju barijerne funkcije kože

TXB3 (depigmentišući kompleks formiran od traneksamične kiseline i niacinamida) - Pomaže u sprečavanju i smanjenju hiperpigmentacija nastalih zbog prethodnih upalnih procesa i iritacija.

Nanesite na celo lice ujutru i uveče, nakon čišćenja. Može se kombinovati sa dnevnom rutinom nege lica, neposredno pre kreme za sunčanje.

marti derm