marti derm
marti derm

Acniover gel za masnu i aknoznu kožu - Gel za čišćenje kože - Acniover Purifying Gel - 200ml

Cena: 2.130,00 RSD
  • Tip kože :Pogodan za sve tipove kože
  • Veličina :200ml
  • Upotreba :Ujutru i uveče
Acniover gel za umivanje namenjen je koži sklonoj aknama. Ovaj gel za čišćenje lica dubinski čisti pore, smanjuje višak sebuma i održava ravnotežu mikrobioma kože. Ne isušuje kožu, jer ne sadrži agresivne čistače, i ne remeti prirodni pH kože.

ili poručite telefonom: 011/22-82-711

Acniover Gel za umivanje dubinski čisti pore, eliminišući višak sebuma, sjaja i bubuljica.

Preporučuje se za svakodnevnu negu masne, problematične i aknozne kože. Sadrži prebiotike koji uravnotežuju mikrobiom kože, omogućavajući dobrim bakterijama da rastu i uništavaju štetne, poput Propionibacterium acnes. 

Nakon ispiranja, koža je meka, bez osećaja zatezanja i savršeno čista. Pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Prednosti Acniover gel za čišćenje su te što eliminiše višak sebuma bez isušivanja (jer ne sadrži agresivne čistače), poštujući pH kože i uravnotežujući ga, zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, poput prebiotika, ali i ekstrakata zelenog čaja i hamamelisa, koji imaju adstingentna i antimikrobna svojstva.


Prebiotici - Pomažu u održavanju mikrobioma kože u ravnoteži, kao i u jačanju barijerne funkcije kože

Ekstrakt hamamelisa - Ima adstringentna (zbog sadržaja tanina), antimikrobna, umirujuća i antioksidativna svojstva. Takođe, ima balansirajuća svojstva koja pomažu u normalizaciji lučenja sebuma i zatvaranju pora. Podstiče čišćenje kože bez isušivanja ili promene pH kože.

Ekstrakt zelenog čaja - Ima zaštitna svojstva i stimuliše metabolizam kože. Takođe, ima umirujuća i adstringentna svojstva

Navlažite kožu.

Stavite malo gela na ruke.

Nanesite na blago vlažnu kožu i umasirajte.

Isperite sa dosta vode.

marti derm